vineri, 18 septembrie 2009

We are small, but we're not bugs

Interesanta campanie, cica 8 din 10 accidente se intampla din cauza ca soferii nu vad motocilcistii..


PS: Acuma nu vreau sa par rautacios, dar daca eu merg cu 100 km/h si motociclistul trece pe langa mine cu 200, e cam greu sa-l observi..

5 comentarii:

Unknown spunea...

..nici eu nu vreau sa par rautacios, dar citind decretul nu vad nicaieri unde scrie ca motocicleta are voie sa stea intre masini, la stop, intre benzi.. si nici unde scrie ca ei au voie cu sute de km la h si restul nu. nu stiu cum e la altii, dar in ro motociclistii sunt la randul lor extrem de nedisciplinati si apoi tipa ca sunt vanati. imi pare rau, dar zicala aia cu "organ donor" se aplica in 99% din cazuri la cum conduc.

NK spunea...

Desi am un prieten motociclist, cu parere de rau, subscriu la parerea lui Dragos..

Manole Silviu spunea...

Sunteti simpatici! Ne vedeti cand au nevoie copii sau prietenii vostri de organe! Am jurat ca nu donez nimic, tocmai din cauza atitudinii voastre. Manelisti care au trecut de la X6 la motocicleta sunt, dar totusi in minoritate. Majoritatea sunt oameni care se uita in toate partile dupa oameni ca cei din video care zic "lasa ca opreste, doar nu e prost sa se zdrobeasca de mine". Cat despre mersul printre benzi, se face incet si din cauza conservarilor care au uitat sa mearga pe jos si ocupa strada degeaba. O zi buna!

EachDayStuff spunea...

Silviu, nu am nimic cu motociclistii, ii respect pe cei care ma respecta (atat ca pieton cat si ca sofer), dar am vazut de prea multe ori "manelisti" care mergeau pe o roata in oras, sau care depaseau coloana de masini cu 200/h in afara.. iar despre mersul printre benzi, nu ar trebui sa se faca, punct.

Anonim spunea...

Dati-mi o motocicleta si va promit solemn ca intr-un an va donez io toate organele. Si o tricicleta daca ai si tot incerci sa te ridici pe o roata. Lasati baietii in pace!

Trimiteți un comentariu